KUMPPANIT:

TS_Pieksamaki_va_RGB.png
Pieksämäki logo
mahla_forest_logo_grey.png
nepra2_logo2.png
northernspirit_grey.png
nopain-transparent.png

©2020 by Pieksäjäiset

JOUKKUEIDEN MUODOStaminen

Joukkueet muodostetaan kahdesta nais- sekä kahdesta miesurheilijasta. Joukkueen yhteenlasketun iän tulee olla vähintään 120 vuotta. Yhteenlaskettu ikä lasketaan kilpailijoiden syntymävuoden perusteella. Syntymävuodet kirjataan ilmoittautumisen yhteydessä.

MITÄ kilpailijoilta vaaditaan?

Kisaan ei järjestetä erillistä karsintaa, vaan joukkueet pääsevät mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kilpailijoiden oletetaan osaavan kaikki toiminnalliselle harjoittelulle oleelliset liikkeet.

Lajeissa voidaan nähdä myös vaativia liikkeitä, kuten muscle uppeja tai käsilläkävelyä, mutta näitä taitoja ei joukkueen jokaiselta jäseneltä vaadita. Riittää että joukkueesta löytyy aina joku, jolla vaativampikin liike on hallinnassa. Taitojen puutteista saattaa kuitenkin selvitä esim. sakkorastien muodossa.

Kaikista tärkeintä kisassa on hyvä yhteishenki ja taktikointitaidot. Niillä pärjää varmasti pitkälle!

KUKA voi osallistua?

Yllämainittujen taitojen ja kriteerien lisäksi rajaamme kilpailuun osallistujia seuraavasti:

Jos kilpailija on nykytasollaan yltänyt palkintosijoille (huom! koskee vain avoimia sarjoja) mm. Winter War, Unbroken tai Karjalan Kovin -kisoissa, silloin Pieksäjäiset eivät ole sinun juttusi.

Joukkueen tai yksittäisen kilpailijan ei tarvitse olla Crossfit-salin jäsen osallistuakseen mukaan kisaan.

KUINKA ILMOITTAUtua?

Ilmoittautuminen alkaa tämän sivuston kautta ke 7.8. klo 12.

Joukkuelipun hinta on 275€ (68,75€ / kisaaja)

Lipun hinta sisältää osallistumismaksut, kisapaidat, sekä kisapäivänä vapaan käyttöoikeuden Pieksämäen Uimahallin sauna- ja allasosastoille.

Joukkueen ilmoittautumisen ja verkkomaksamisen kokonaisuudessaan suorittaa yksi henkilö -> joukkueen kapteeni. Kapteeni rekisteröityy kisasovellukseen, jonka kautta hän ilmoittaa joukkueensa mukaan kilpailuun. Sama sovellus toimii kisapäivänä mm. aikataulujen ja leaderboardin julkaisualustana kilpailijoille.

 

Kilpailun ilmoittautumisprosessissa pyydetään joukkueelta seuraavat tiedot:

* joukkueen nimi

* kapteenin syntymävuosi

* kilpailijoiden nimet

* sähköpostiosoitteet (sovellus ilmoittaa kilpailuun ilmoittautumisesta sähköpostitse)

* sukupuolet

* syntymävuodet

* paitojen koot.

 

Kilpailumaksu on sitova, eikä sitä palauteta mistään syystä. Joukkueiden kokoonpanoa voidaan muuttaa vielä ilmoittautumisen jälkeen tai joukkuelippu voidaan myydä omatoimisesti eteenpäin, kunhan joukkueen muodostuskriteerit edelleen täyttyvät. Näistä muutoksista tulee ilmoittaa ensitilassa kisajärjestäjälle.

Joukkueet kilpailevat Pieksäjäiset Veturitori Showdown 2019 –kilpailussa omalla vastuulla. Kisajärjestäjä ei vastaa kisapäivänä mahdollisesti tapahtuvista vammoista tai loukkaantumisista.

AIKATAULU

Kisapäivä la 9.11.

07.00 Ilmoittautuminen alkaa

08.00 Briiffi lajeihin 1 & 2

08.30 Ovet auki yleisölle

09.00 Laji 1

11.00 Laji 2

12.00 Lounastauko & briiffi lajeihin 3 ja 4

13.30 Laji 3

15.40 Laji 4

17.20 Laji 5 - Finaali

18.45 Palkintojen jako

19.00 Ovet kiinni

Joukkueet voivat ilmoittautua kisapaikalle alkaen pe 8.11. klo 18. Kisapaikalle ilmoittautumisen voi tehdä joko kapteeni tai kapteenin valtuuttama saman joukkueen jäsen.

Logo_iso.png