kilpailuINFO

JOUKKUEIDEN MUODOStaminen

Pieksäjäisten kisakonsepti on uudenlainen, kaikki joukkueet kilpailevat yhdessä ja samassa sarjassa. Joukkueet muodostetaan kahdesta nais- sekä kahdesta miesurheilijasta. Joukkueen yhteenlasketun iän tulee olla vähintään 120 vuotta. Yhteenlaskettu ikä lasketaan kilpailijoiden syntymävuoden perusteella. Joukkueita kilpailuun otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä yhteensä 32.

MITÄ kilpailijoilta vaaditaan?

Kisaan ei järjestetä tänä vuonna erillistä karsintaa, vaan joukkueet pääsevät mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kilpailijoiden oletetaan osaavan kaikki toiminnalliselle harjoittelulle oleelliset liikkeet.

Lajeissa voidaan nähdä myös vaativia liikkeitä, kuten muscle uppeja tai käsilläkävelyä, mutta näitä ei joukkueen jokaiselta jäseneltä vaadita. Riittää että joukkueesta löytyy aina joku, jolla vaativampikin liike on hallinnassa. Taitojen puutteista saattaa kuitenkin selvitä esim. sakkorastien muodossa.

Kaikista tärkeintä kisassa on hyvä yhteishenki ja taktikointitaidot. Niillä pärjää varmasti pitkälle!

KUKA voi osallistua?

Yllämainittujen taitojen ja kriteerien lisäksi rajaamme kilpailuun osallistujia seuraavasti:

Jos kilpailija on nykytasollaan yltänyt palkintosijoille (huom! koskee vain avoimia sarjoja) mm. Winter War, Unbroken, Karjalan Kovin -kisoissa tai muissa karsinnan kautta kisoihin pääsyä edellyttävissä avoimen sarjan kisoissa, silloin Pieksäjäiset eivät välttämättä ole juuri sinun juttusi. Vastuu kriteerien täyttämisestä on kuitenkin lopulta joukkueella itsellään. Pieksäjäisten järjestäjätaholla ei ole resursseja tutkia ja päättää kuka saa ja kuka ei saa osallistua kisoihin.

Vuoden 2020 kisojen siirron vuoksi ymmärrämme, jos tänä siirtoaikana joukkueen yksittäisillä kisaajilla on tullut menestystä ko. kisoissa.

Joukkueen tai yksittäisen kilpailijan ei tarvitse olla Crossfit-salin jäsen osallistuakseen mukaan kisaan.

KORONAOHJEistus

Muista hyvä käsihygienia, fiksut turvavälit ja jos oireita ilmenee, niin silloin on aina paras jäädä kotiin.

Tarjoamme kilpailijoille käsidesinfiointipisteitä ja järjestämme tausta- ja yleisötilat tilat niin, että ihmiset voivat halutessaan pitää turvavälejä.

Essote suosittelee kasvomaskin käyttöä kaikissa sellaisissa yleisötilaisuuksissa (sisällä ja ulkona), joissa turvavälejä ei voida varmasti pitää.

Kisaajilta toivomme maskin käyttöä urheilusuoritusten ulkopuolella.

(päivitetty 24.10.2021)

KUINKA ILMOITTAUtua?

Vuoden 2021 joukkuepaikat on tällä erää loppuunmyyty. Peruutuspaikkoja kannataa kysellä lajin foorumeilta.

Kilpailumaksu (299€) on sitova, eikä sitä palauteta mistään syystä, poislukien tapahtuman kokonaan peruuntuminen järjestäjän taholta mm. pahenevan tartuntatautiepidemian vuoksi. Jos tapahtumapäivää joudutaan edellämainittujen syiden nojalla siirtämään, joukkueita lähestytään henkilökohtaisesti ja sovitaan pitävätkö he kisapaikkansa vai palautetaanko maksu ja joukkuepaikka takaisin myyntiin.

Joukkueiden kokoonpanoa voidaan muuttaa vielä ilmoittautumisen jälkeen omatoimisesti kisasovelluksessa.

Joukkuelippu voidaan myydä omatoimisesti eteenpäin, kunhan uuden joukkueen muodostuskriteerit edelleen täyttyvät. Näistä muutoksista tulee ilmoittaa ensitilassa kisajärjestäjälle. Muutostyöstä veloitetaan joukkueelta 9,30€ (sis. alv) käsittelymaksu (Reppi.fi -palvelulle)

Joukkueet kilpailevat Pieksäjäiset Veturitori Showdown 20/21 –kilpailussa omalla vastuulla. Kisajärjestäjä ei vastaa kisapäivänä mahdollisesti tapahtuvista vammoista tai loukkaantumisista.

Järjestävä taho (Kunnon kaverit Ry) seuraa edelleen tarkasti Suomen hallituksen sekä alueviranomaisten linjauksia ja haluaa toimia vastuullisena tapahtumajärjestäjänä.

päivitetty 4.9.2021

P_logo.png