kilpailuINFO

JOUKKUEIDEN MUODOStaminen

Pieksäjäisten kisakonsepti on uudenlainen, kaikki joukkueet kilpailevat yhdessä ja samassa sarjassa. Joukkueet muodostetaan kahdesta nais- sekä kahdesta miesurheilijasta. Joukkueen yhteenlasketun iän tulee olla vähintään 120 vuotta. Yhteenlaskettu ikä lasketaan kilpailijoiden syntymävuoden perusteella. Joukkueita kilpailuun otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä yhteensä 32.

MITÄ kilpailijoilta vaaditaan?

Kisaan ei järjestetä tänä vuonna erillistä karsintaa, vaan joukkueet pääsevät mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kilpailijoiden oletetaan osaavan kaikki toiminnalliselle harjoittelulle oleelliset liikkeet.

Lajeissa voidaan nähdä myös vaativia liikkeitä, kuten muscle uppeja tai käsilläkävelyä, mutta näitä ei joukkueen jokaiselta jäseneltä vaadita. Riittää että joukkueesta löytyy aina joku, jolla vaativampikin liike on hallinnassa. Taitojen puutteista saattaa kuitenkin selvitä esim. sakkorastien muodossa.

Kaikista tärkeintä kisassa on hyvä yhteishenki ja taktikointitaidot. Niillä pärjää varmasti pitkälle!

KUKA voi osallistua?

Yllämainittujen taitojen ja kriteerien lisäksi rajaamme kilpailuun osallistujia seuraavasti:

Jos kilpailija on nykytasollaan yltänyt palkintosijoille (huom! koskee vain avoimia sarjoja) mm. Winter War, Unbroken tai Karjalan Kovin -kisoissa, silloin Pieksäjäiset eivät välttämättä ole sinun juttusi.

Joukkueen tai yksittäisen kilpailijan ei tarvitse olla Crossfit-salin jäsen osallistuakseen mukaan kisaan.

KUINKA ILMOITTAUtua?

 

ILMOITTAUTUMINEN VUODELLE 2020 ON PÄÄTTYNYT.

Kilpailumaksu on sitova, eikä sitä palauteta mistään syystä, poislukien tapahtuman kokonaan peruuntuminen järjestäjän taholta mm. pahenevan tartuntatautiepidemian vuoksi. Jos tapahtumapäivää joudutaan edellämainittujen syiden nojalla siirtämään, joukkueita lähestytään henkilökohtaisesti ja sovitaan pitävätkö he kisapaikkansa vai palautetaanko maksu ja joukkuepaikka takaisin myyntiin.

Joukkueiden kokoonpanoa voidaan muuttaa vielä ilmoittautumisen jälkeen omatoimisesti kisasovelluksessa.

Joukkuelippu voidaan myydä omatoimisesti eteenpäin, kunhan uuden joukkueen muodostuskriteerit edelleen täyttyvät. Näistä muutoksista tulee ilmoittaa ensitilassa kisajärjestäjälle. Muutostyöstä veloitetaan joukkueelta 9,30€ (sis. alv) käsittelymaksu (Reppi.fi -palvelulle)

Joukkueet kilpailevat Pieksäjäiset Veturitori Showdown 2020 –kilpailussa omalla vastuulla. Kisajärjestäjä ei vastaa kisapäivänä mahdollisesti tapahtuvista vammoista tai loukkaantumisista.

Järjestävä taho (Kunnon kaverit Ry) seuraa tarkasti Suomen hallituksen linjauksia ja haluaa toimia vastuullisesti kisatapahtumaa järjestäessään.

majoittuminen

Yhteistyökumppanimme Ysimajat tarjoaa järvenrantamajoitusta kisojen ajalle erikoishinnoin:

▪️ Kahden hengen huone hintaan 85€ (norm.114€)
▪️ Neljän hengen huone hintaan 140€ (norm.188€)

(sisältää aamupalan)

Tarjoushinnat varauksen yhteydessä
koodilla: ”Pieksäjäiset”

Lisää infoa Ysimajoista sekä muiden huoneiden
hinnat löydät sivulta Ysimajat.fi.

Halukkaille lämpiää myös kisasauna lisämaksusta.

KUMPPANIT:

nopain-transparent_white.png
FOODSPRING_LOGO_CLAIM_MONO_NEG_®_Kopie.
P2020_bg.jpg

©2020 by Pieksäjäiset