P2020_bg.jpg

Kisajohtaja / Ilmoittautumiset

Ville Vehviläinen

info@crossfitpieksamaki.fi

040 571 8940

Yhteistyökumppanit / Yleiset asiat

Seppo Kakkonen

info@pieksajaiset.fi

040 085 4812

Joukkueiden houstaus

Tanja Kauppinen

kontakti@pieksajaiset.fi

Pieksäjäiset on toiminnallisen harjoittelun joukkuekilpailu, joka tänä vuonna järjestetään la 7.11.2020 Pieksämäen Veturitorilla. Tapahtuman järjestää pieksämäkeläinen Kunnon Kaverit ry. Viime vuonna kisat järjestettiin ensimmäistä kertaa ja tapahtuma oli erittäin onnistunut. Kaikki 32 joukkuepaikkaa myytiin loppuun ensimmäisenä myyntipäivänä ja katsojia paikalla oli yli 600 henkeä.

Tapahtuma-areenana Veturitori on ainutlaatuinen. Tilaa Veturitorilla on 1 850 m² ja korkeutta enimmillään jopa 10 metriä. Veturitoria kiertävä kaunis, lasiseinäinen parvi mahdollistaa kilpailutapahtuman  seuraamisen nousevan katsomon lisäksi myös ylätasanteelta käsin.

Tutustu lisää Veturitalleihin täältä.

Urheilutapahtumissa pääosassa on urheilija ja urheilsuoritukset, mutta meidän tarkoituksena on viihdyttää myös yleisöä. Ja tänävuonna haluamme panostaa viihteellisyyteen vielä viime vuottakin enemmän. Tapahtuma-areenalle tuodaan mukaan elementtejä show- ja teatteritekniikasta, joilla normaalia kisakokemusta nostetaan näyttävämmälle tasolle, niin kilpailijan kuin katsojankin näkökulmista.

Nähdään Pieksäjäisissä!

KUVAT: LIISA NYKÄNEN, KIMMO PELTONEN / PIEKSÄMÄEN URHEILULEHTI

yhteystiedot

pieksämäki

la 7.11.2020

veturitori

mikä pieksäjäiset?

KUMPPANIT:

nopain-transparent_white.png
FOODSPRING_LOGO_CLAIM_MONO_NEG_®_Kopie.
P2020_bg.jpg

©2020 by Pieksäjäiset