P2020_bg.jpg

Yleiset asiat / Vapaaehtoiset

Ville Vehviläinen

040 571 8940

Yhteistyökumppanit / Yleiset asiat

Seppo Kakkonen

info@pieksajaiset.fi

040 085 4812

Joukkueiden houstaus

Tanja Kauppinen

kontakti@pieksajaiset.fi

Pieksäjäiset on toiminnallisen harjoittelun joukkuekilpailu, joka järjestetään hienolla tapahtuma-areenalla Pieksämäen Veturitorilla. Tapahtuman järjestää pieksämäkeläinen Kunnon Kaverit ry. Kisat on järjestetty nyt kahdesti, vuosina 2019 ja 2021. Molemmilla kerroilla tapahtuma on ollut menestys. Vuonna 2021 kilpailu laajeni kaksipäiväiseksi.

Tapahtuma-areenana Veturitori on ainutlaatuinen. Tilaa Veturitorilla on 1 850 m² ja korkeutta enimmillään reilusti yli 10 metriä. Veturitoria kiertävä kaunis, lasiseinäinen parvi mahdollistaa kilpailutapahtuman  seuraamisen nousevan katsomon lisäksi myös ylätasanteelta käsin.

Tutustu lisää Veturitalleihin täältä.

Urheilutapahtumissa pääosassa on urheilija ja urheilusuoritukset, mutta meidän tarkoituksena on viihdyttää myös yleisöä. Jatkossakin haluamme pitää viihteellisyyden vahvasti mukana showssamme. Tapahtuma-areenalle tuodaan mukaan elementtejä show- ja teatteritekniikasta, joilla normaalia kisakokemusta nostetaan huomattavasti näyttävämmälle tasolle, niin kilpailijan kuin katsojankin näkökulmasta.

Nähdään Pieksäjäisissä!

KUVAT: LIISA NYKÄNEN, KIMMO PELTONEN / PIEKSÄMÄEN URHEILULEHTI

P_logo_edited.png

yhteystiedot

pieksämäki

veturitori

mikä pieksäjäiset?