P2020_bg.jpg

Yleiset asiat / Vapaaehtoiset

Ville Vehviläinen

040 571 8940

Yhteistyökumppanit / Yleiset asiat

Seppo Kakkonen

info@pieksajaiset.fi

040 085 4812

Joukkueiden houstaus

Tanja Kauppinen

kontakti@pieksajaiset.fi

Pieksäjäiset on toiminnallisen harjoittelun joukkuekilpailu, joka järjestetään hienolla tapahtuma-areenalla Pieksämäen Veturitorilla. Tapahtuman järjestää pieksämäkeläinen Kunnon Kaverit ry. Vuonna 2019 kisat järjestettiin ensimmäistä kertaa ja tapahtuma oli erittäin onnistunut. Kaikki 32 joukkuepaikkaa myytiin loppuun ensimmäisenä myyntipäivänä ja katsojia paikalla oli yli 600 henkeä.

Tapahtuma-areenana Veturitori on ainutlaatuinen. Tilaa Veturitorilla on 1 850 m² ja korkeutta enimmillään jopa 10 metriä. Veturitoria kiertävä kaunis, lasiseinäinen parvi mahdollistaa kilpailutapahtuman  seuraamisen nousevan katsomon lisäksi myös ylätasanteelta käsin.

Tutustu lisää Veturitalleihin täältä.

Urheilutapahtumissa pääosassa on urheilija ja urheilusuoritukset, mutta meidän tarkoituksena on viihdyttää myös yleisöä. Tulevissa kisoissa haluamme panostaa viihteellisyyteen vielä aiempaa enemmän. Tapahtuma-areenalle tuodaan mukaan elementtejä show- ja teatteritekniikasta, joilla normaalia kisakokemusta nostetaan näyttävämmälle tasolle, niin kilpailijan kuin katsojankin näkökulmasta.

Nähdään Pieksäjäisissä!

KUVAT: LIISA NYKÄNEN, KIMMO PELTONEN / PIEKSÄMÄEN URHEILULEHTI

P_logo_edited.png

yhteystiedot

pieksämäki 5.-6.11.2021

veturitori

mikä pieksäjäiset?